+ -

Săptămâna ucenicului de aeroport

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a organizat, marţi, 11 februarie, un concurs de artă culinară, jurizat de maestrul bucătar Bernard Nemnom şi la care au participat 12 tineri din Centrul de plasament Pinocchio nr. 1 şi Complexul Sfântul Spiridon, din Bucureşti. Specialităţile pregătite de tinerii bucătari au putut fi degustate de către pasagerii aeroportului. Acest eveniment a făcut parte din proiectul „Săptămâna ucenicului de aeroport”, prin care Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a oferit unor tineri defavorizaţi ocazia de a efectua stagii de pregătire la una dintre companiile de catering care îşi desfăşoară activitatea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Galerie foto

Anunț de selecție pentru poziţia de Director General
Anunț de selecție pentru poziţia de Director Financiar
Airport News
Cookie Settings