Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti24 Martie 2014

Vizite ghidate


AIRPORT VISIT TOUR
un program de educație aeroportuară pentru mici și mari

Descriere program

Airport Visit Tour se derulează pe cele două aeroporturi bucureștene: Aeroportul Internațional București Băneasa- Aurel Vlaicu și Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Este un program destinat copiilor în scopul facilitării cunoaşterii şi înţelegerii specificului activităţii aeroportuare.

Vă rugăm să acordaţi atenţie tuturor informaţiilor pentru a nu umbri bucuria participării la acest program.


Frecvență

AIRPORT VISIT TOUR este sincronizat cu perioadele de desfășurare a programului „Școala Altfel”.

 

Înscrieri

Participarea la acest program se face în limita locurilor disponibile, pe baza unei înscrieri prealabile la adresa de email contact@cnab.ro

Echipa Airport Visit Tour vă va contacta pentru confirmarea disponibilităţii datei dorite, precum şi pentru detalii legate de derularea vizitei.

Descărcați Formularul de înscriere


Ce se poate vizita

Participanţii pot afla lucruri interesante despre operaţiunile la sol (tractare/push back, dirijarea aeronavelor la sol), despre infrastructura de aeroport (piste, platforme de staţionare aeronave, terminale de pasageri, sisteme de îmbarcare/debarcare prin aviopunţi etc.), despre meseriile specifice unui aeroport şi, de asemenea, despre utilajele şi echipamentele aeroportuare, pe care le pot vedea în acţiune.


Vizitarea unei aeronave nu face parte din program.


Regulament de participare

Participarea dumneavoastră la programul Airport Visit Tour necesită cunoaşterea şi respectarea prezentului regulament. Persoanele care nu respectă regulamentul vor fi excluse din program.


Documente de acces

Prezentarea  de către adultii insotitori a unui  act  de  identitate  valid  în  original  este  obligatorie  (CI//CPI). In caz contrar, se va proceda la anularea participării la program.

 
Prezentarea la aeroport

Vă rugăm să respectați data şi ora programării; prezentarea cu întârziere faţă de ora indicată de către organizatori va atrage după sine anularea vizitei.


Reguli de securitate

Participanţii au obligaţia de a respecta indicaţiile personalului de securitate al aeroportului şi de a se supune normelor de securitate aeroportuară şi controalelor aferente.

In cadrul acestui program se aplică aceleaşi restricţii ca şi la îmbarcarea în avion (este interzisă deţinerea lichidelor, a armelor de foc, a armelor albe, sau a celor de jucărie, cuţite, foarfece, substanţe inflamabile, substanţe periculoase etc.). Astfel de obiecte vor fi reţinute de către organele în drept.

Pentru facilitarea controlului de securitate este recomandată evitarea deţinerii de genţi voluminoase/bagaje.


Filmat. Fotografiat

În cadrul programului Airport Visit Tour fotografiatul/ filmatul sunt permise, cu excepţia punctelor de control acces şi a filtrelor de control de securitate.


Condiţii de anulare

In cazul unor situaţii care nu au putut fi prevăzute până la data derulării programului, precum şi în caz de condiţii meteo nefavorabile, C.N. Aeroporturi Bucureşti S.A. îşi rezerva dreptul de a anula vizita programată.