Prima aplicaţie de mobil din România destinată unui aeroport

+ -

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a lansat, în premieră, prima aplicaţie de mobil destinată pasagerilor care utilizează serviciile celui mai tranzitat aeroport din România, cu un trafic mediu de 22.000 de pasageri zilnic.

Aplicaţia Henri AppPort, cu variantă atât în limba română, cât şi în engleză, este gratuită şi  disponibilă pentru sistemele de operare Google Android şi Apple IOS.

Henri AppPort dă posibilitatea utilizatorului să urmărească zborul de care este interesat pe propriul telefon mobil şi să primească notificări în timp real, odată ce situaţia cursei se modifică (check-in deschis; boarding etc.). Aplicaţia afişează tabela zborurilor, cu toate aterizările şi decolările momentului la care este accesată în telefonul mobil. În plus, pasagerii au la dispoziţie informaţii despre starea vremii în Bucureşti, dar şi în oraşul de destinaţie şi date despre traseul cel mai scurt către aeroport.

Printre funcţionalităţile şi beneficiile aplicaţiei Henri AppPort se numără harta aeroportului, prezentată pe toate nivelurile, unde pot fi identificate porţile de îmbarcare, punctele de check-in, spaţiile de servicii, restaurante, cafenele şi magazine. De asemenea, încă de la instalarea aplicaţiei, utilizatorul primeşte 10% discount pentru produse achiziţionate din toate cafenelele şi restaurantele aeroportului. Reducerile cresc progresiv până la 20%, în cadrul unui program de fidelizare, pe măsură ce utilizatorul foloseşte, în timp, aplicaţia.

Aplicaţii similare sunt oferite pasagerilor şi pentru alte aeroporturi europene precum Londra Heathrow, Munchen sau Atena.

Liliana Dinu

CONNECT
Achizitii Publice
Airport News
Cookie Settings