+ -

Ziua Națională a Franței, celebrată în aeroport

Metafora podului, care leagă lumi, idei, culturi, a fost punctul de plecare în elaborarea programului „Aeroportul-punte între culturi”, derulat de Compania Națională Aeroporturi București începând din anul 2012. Pentru că aeroportul nu este doar un loc de tranzit, unde oamenii se îmbarcă și debarcă din avioane, ci, de cele mai multe ori, primul punct de contact între diferite culturi, care interacționează și se împletesc într-un mozaic divers și vibrant, programul nostru și-a propus, de la bun început, să promoveze o înțelegere mai profundă și mai largă între diferitele culturi. Pasageri din toate colțurile lumii, cu bagajele lor fizice și culturale, se intersectează în acest spațiu. Fiecare aeroport major din lume este un microcosmos al diversității culturale, facilitând întâlniri și schimburi interculturale care îmbogățesc experiențele călătorilor.

Ziua Națională a Franței ne-a oferit o asemenea oportunitate de a lansa o punte către tradițiile și specificul cultural francez, celebrându-le într-un eveniment organizat în parteneriat cu Air France, Lagardère Travel Retail, ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București și Carrefour. Pasagerii Aeroportului Internaţional “Henri Coandă” București au fost întâmpinați cu o serie de momente de muzică, pantomimă, degustare de vinuri și deserturi, în încercarea de a reda câteva contururi ale spiritului și culturii franceze.

Prin asemenea evenimente, aeroportul se străduiește să construiască legături, continuând să fie un centru vital al conectivității și înțelegerii culturale, insistând să lanseze punți de comunicare, unitate și prietenie.

Localizare aeroport

Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu se află situat în partea de nord a oraşului Bucureşti .

Vezi hartă
Achizitii Publice
Airport News
Cookie Settings